Dragon Age - David Gaider: Az Elorzott Trón

Írta: Aldyr - 2009. 11. 10. - 07:16
Miután édesanyját, a szeretett Lázadó Királynőt elárulják és meggyilkolják saját hitetlen földesurai, az ifjú Maric egy rebellis sereg vezérévé válik, amely egy idegen zsarnok uralmától szeretné megszabadítani az országot.

Népe rettegésben él, parancsnokai tapasztalatlan zöldfülűnek tartják, csak két szövetségese van. Loghain a nyers modorú zsivány, akinek az életét köszönheti, és Rowan a páratlan szépségű harcos amazon, akit születése óta neki szántak. Kémekkel és árulókkal körülvéve, Maricnak meg kell találnia a módot arra, hogy nem csak életben maradjon, de be tudja teljesíteni sorsának legkeményebb próbatételét:

Ki kell vívnia Ferelden szabadságát, és vérvonalát újra trónra kell emelnie.

Konzolra és számítógépre egyaránt 2009 november 3.-án fog megjelenni a BioWare (az egyik legkiemelkedőbb szoftverfejlesztő cég) legújabb terméke a Dragon Age: Origins. A kiadó nevéhez fűződik pl. a Baldur’s Gate, a Neverwinter Nights szerepjátékok, a sikeres STAR WARS - „Knights of the old republic” vagy a Mass Effect. 

A Dragon Age: Az elorzott trón, a BioWare, napjaink egyik legismertebb szoftverfejlesztő cége által megalkotott Dragon Age: Vérvonalak című számítógépes szerepjátékának előzménye, regény formában.

TUAN honlap