Diablo: The Hell mod

Írta: Aldyr - 2010. 10. 05. - 07:28

Teszteljük egy ideje, mint régi Diablo-fanok, és azt kell mondjuk, ez a mod brutálisan jó!! Aki szívesen nosztalgiázik, szerette annak idején a játékot, feltétlenül ki kell, hogy próbálja! Teljesen új élményre számíthat! Ha kérdésed lenne, írj és segítünk! A következő ismertető a Gamepodról származik.

"Szeretnék bemutatni egy Diablo Hellfire modot a számotokra: a The Hellt. Ez a játékmódosítás még ma is folyamatos fejlesztés alatt áll és bármely Diablo I-II veterán érdeklődésére számot tarthat a Diablo III bejelentése után. A mod Mordor és a The Hell csapat munkáját dicséri. 2006. április 14-én indult a munka, az első játszható publikus verzió egy évvel később érkezett meg. Azóta a játék hatalmasat fejlődött, egyre több embert vonzva nemcsak játékosnak, hanem közreműködőnek is.
A The Hell legfontosabb ismertetőjegye a fejlesztés nagyon komoly megközelítése. Ritkán telik el hét valami újdonság nélkül! A legfontosabb cél a Diablo és Hellfire eredendő hibáinak felszámolása, amit számos esetben sikerült is elérni. Jelentős mértékben növeli a kihívást, és sokkal nagyobb változatosságot biztosít (új szörnyek, tárgyak, varázslatok, főellenségek, egyedi "unique" tárgyak, a tárgyak és a környezet színvilága), javítja a játék nehézségi szintjeinek egyensúlyát, és a szörnyek mesterséges intelligenciáját, új karakter animációkat tesz elérhetővé, növeli az újrajátszási értéket és teljes támogatást nyújt a többjátékos élményhez. 

Jelenleg már az 1.66+ verziónál járunk. A változtatások mértéke rendkívüli, nagy részük pontosan dokumentálva van a Changes Logban. Amint belépsz a katedrálisba, látni fogod, hogy a dolgok megváltoztak.

Nyíltan kimondom: nem minden Diablo veterán lesz képes leverni a játékot Doom módban. Ez a valaha készült legkeményebb Diablo Hellfire mod, de abban is biztosak vagyunk, hogy ez a legjobb az összes közül!

Hivatalos honlap

Gamempire

Gamepod

Diablowiki