Karcolat Irodalmi és Művészeti Tehetségkutató Egyesület

Írta: Névtelen (nem ellenőrzött) - 2009. 03. 16. - 20:15

A Karcolat Irodalmi és Művészeti Tehetségkutató Egyesület az ifjú írókért, grafikusokért alakult. Szeretnénk közösségbe tömöríteni az irodalom és más művészeti ágakban tevékenykedő, pályájuk elején tartó, csekély lehetőségekkel bíró művészeket. Műfajoktól függetlenül segíteni, támogatni, esélyt adni a megmérettetésre pályázatok kiírásával, kiadványok megjelentetésével, rendezvények, kiállítások szervezésével, publikálás támogatásával. Célunk a hasonló területen tevékenykedő egyéb irodalmi és művészeti szervezetekkel való baráti kapcsolattartás, a munkánkhoz szükséges anyagi, szellemi és egyéb támogatások gyűjtése tagok, pártolók, adományozók révén.

Amennyiben egyetért céljainkkal, és szeretne részt vállalni munkánkban, csatlakozhat az Egyesülethez. Az éves tagdíj 4000 Ft, mely egy naptári évre szól. Ha szeretne anyagi vagy egyéb támogatást nyújtani, vegye fel a kapcsolatot az Egyesület titkárával!

Az Egyesület tagjai kedvezményesen látogathatják rendezvényeinket és kapják meg kiadványainkat. Az Alapszabálynak megfelelően részt vehetnek az Egyesület munkájában.
A támogatók adományaikról igazolást kaphatnak az adóelszámolásukhoz, reklámjaikat elhelyezzük honlapjainkon és kiadványainkban.

Mindenkit szeretettel várunk!

http://egyesulet.karcolat.hu/