Antológia az Írókörtől (Delta Műhely)

Írta: Aldyr - 2009. 04. 24. - 14:39

"Szavak, megfelelő sorrendben" alcímmel ezennel megjelentetjük első antológiánkat! (Írókör)

Tavaszi válogatásunkban Bognár Balázs, Jámbor Attila, Kleinheincz Csilla, Lacza Gábor, Sümegi Attila, Szilágyi János és Zámori Máté írásait olvashatjátok. A többiek történeteivel, cikkeivel – reményeink szerint – ősszel találkozhattok. Az antológia letölthető pdf formátumban a következő linkekről: monitor- és nyomtatóbarát változat.

„Egy rendszeres antológia készítésének ötlete régóta ott motoszkált már bennünk, de csak mostanára érett elhatározásra.

Izgalmas és érdekes élmény volt, ahogy szép lassan összeállt, kialakult a jelenlegi formája. Az érkező írások, a hozzá készült illusztrációk változatossága és a különféle ötletek mind-mind gazdagították a kiadványt. A történeteket úgy válogattuk össze, hogy ne egy műfaj keretein belül maradjunk, hisz tagjaink – s bízunk benne, olvasóink – ízlése is eltérő. A novellák között találtok majd sci-fi, fantasy, misztikus, illetve realisztikus történeteket.

Kívánjuk, hasonló izgalommal és élvezettel olvassátok tavaszi írásainkat, mint ahogy mi azokat összeállítottuk a számotokra! Jó olvasást, s legközelebb ősszel, a nyári táborunk után találkozhattok majd velünk ebben a formában.”