Local Heroes Szerepjáték Találkozó

Írta: Aldyr - 2009. 03. 17. - 21:02

Local Heroes Szerepjáték Találkozó (x)

2009. április 25. (szombat) 

A kollégium felújítása miatt a kör működése átmenetileg szünetelt, ám most hogy visszaköltöztünk, ismét munkához láthatunk. A szerepjáték könyvtár bővítése és újraindítása mellett igyekszünk rendszeres játékalkalmat teremteni. A Pajkos Póni egy nagy múltra visszatekintő szerepjáték találkozó, amely újraélesztése óta immár az 5. alkalmat éli meg. Ennek hagyományait igyekszünk továbbvinni, első rendezvényünk az április 25-én (szombaton) megszervezésre kerülő Local Heroes Szerepjáték Találkozó. 

Talán vannak még, akik emlékeznek az utolsó (2007-es) Pajkos Póni találkozóra. Akkori céljaink mit sem változtak, egy igényesen megszervezett versenyre invitálunk benneteket, ahol - a szomorú gyakorlattól eltérően - hozzáértő szervezés mellett, kultúrált helyszínen, értő gonddal és alapossággal megírt kalandokat szeretnék elétek tárni felkészült és tapasztalt kalandmesterek tolmácsolásában.  

Sokéves tendencia a "kevésbé népszerű" szerepjáték világok háttérbe szorulása. Ez ellen igyekszünk most tenni azzal, hogy nem kizárólag M.A.G.U.S. versenyt hirdetünk, hanem a régi találkozók hangulatához híven Dungeons & Dragons és Vampire: The Masquerade kalanddal is készülünk. 

Időpontja: 2009. április 25. (szombat) 09:00-19:00

Helyszín: Schönherz Zoltán kollégium 1117. Budapest, Irinyi József út 42.

Részvételi díj: 1.000 Ft/fő 

Bővebb információ:

http://localheroes.uw.hu/